
BELEG VOLGENS DE SEIZOENEN
Er staan steeds 6 vaste soorten beleg op de kaart maar de bijhorende groenten wisselen afhankelijk van het seizoen. Maandelijks wordt er ook een nieuw soort seizoensgebonden beleg geserveerd. Zo brengt Mieke variatie in haar menu en kan je er zeker van zijn dat er altijd wel iets naar jouw smaak is.
SOORTEN BELEG
"Kaas"
Plantaardig alternatief voor kaas met veganaise, tomaat, wortel, preikiemen en mix van sla.
"Mozzarella”
Huisgemaakt alternatief voor mozzarella met pesto,verse & zongedroogde tomaten en mix van sla en rucola.
Houmous
Beleg op basis van kikkererwten en sesampasta met zongedroogde tomaten, geroosterde bloemkool en paprika, zonnebloem- en pompoenpitten en rucola
"Kip" Curry
Plantaardige 'kip' stukjes in een smeuïg currynaise sausje met verse blokjes ananas, tomaat, wortel, kiemgroentjes en sla
Tartino
Huisgemaakte spread op basis van wortelen, paprika en sojabrokken met martinosaus, augurkjes en uitjes, tomaat, geroosterde paprika en sla
Seitankebab
Seitankebab (LeSeitanist) met tomaat, wortel, kiemgroentjes, rode ui, mix van sla en currynaise
ALLERGENENKAART
Ben je gevoelig voor bepaalde allergenen? Of heb je een glutenintolerantie? Download dan dit overzicht en bekijk welke allergenen de vegan schotels van Mieke precies bevatten. Aarzel zeker niet om er met haar over te spreken. Want als diëtiste kan Mieke je nuttig advies geven en de bereiding bovendien aanpassen, zodat je niet bang hoeft te zijn voor welk ongemak dan ook.


