VEGAN KOKEN: SNEL, MAKKELIJK ÉN GEZOND… ONTDEK HET TIJDENS EEN VAN MIJN WORKSHOPS

BEN JE GEWONNEN VOOR DE VEGAN KEUKEN EN WIL JE HET ZELF OOK EENS UITPROBEREN?

Schrijf je dan in voor een van mijn toffe kookworkshops voor beginners. Ze gaan elke maand door in mijn lunchzaak Mie Vie. Die is gelegen in een zijstraatje van de Vrijdagmarkt en dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto (parkeergelegenheid onder de Vrijdagmarkt).

MAANDELIJKSE KOOKWORKSHOPS

De workshops gaan uiteraard over plantaardig eten. Als diëtiste leg ik eerst uit dat een vegan dieet voldoet aan alle nutritionele behoeften en dus zeker een volwaardig dieet is. Daarna gaan we aan het werk. Ik geef praktische tips en leer hoe vlees- en zuivelvervangers te gebruiken in je voeding. Tenslotte genieten we samen van de lekkere maaltijd die we bereid hebben. Je zal verrast zijn: vegan koken is een makkie en … je gezondheid vaart er wel bij!

Deelname aan de workshop kost 45 euro, incl. theorie, receptenbundel, maaltijd, biologische sapjes en hapjes.

KOOKAVONDEN VOLGENS THEMA EN DE SEIZOENEN

Wees gerust: vegan eten gaat niet uitsluitend over linzen en kikkererwten. Vegan biedt veel meer verscheidenheid. We gebruiken tijdens de workshop steevast verse groenten, granen, noten en peulvruchten van het seizoen. En werken alle gerechten af met de gepaste kruiden. Er zit dus heel wat variatie in mijn vegan workshops voor beginners.

Wie weet zet je binnenkort ook wekelijks een veggiedag op het menu!

OOK DESKUNDIG VOEDINGSADVIES

Wil je meer plantaardig eten maar weet je niet precies hoe? Ben je vegetariër of veganist en weet je niet of je wel helemaal gezond bezig bent? Met mijn ervaring als diëtist en veganist kan ik je vragen rond plantaardige voeding, allergieën, intoleranties, afvallen, bijkomen en andere beantwoorden.

Door te luisteren naar jouw verhaal analyseer ik je voedingspatroon. Daarna gaan we samen op weg naar een vitale, prettige levenswijze waarin jij jezelf kan zijn. In mijn advies benader ik je steeds met het grootste respect voor jouw ideeën en persoonlijkheid.
De eerste consultatie omvat een voedingsanamnese gevolgd door enkele tips waarmee je alvast aan de slag kan. Indien nodig maak ik enkele berekeningen omtrent je voedingsinname. Resultaten en verdere richtlijnen worden besproken tijdens het eerste opvolgconsult.

Ik werk samen met andere zorgverleners in het Medisch Huis De Nieuwe Dokken. Een afspraak maken kan via deze site www.mhdnd.be 

WIL JE DE VOLGENDE VEGAN WORKSHOP VAN MIE VIE BIJWONEN? SCHRIJF JE DAN IN VIA HET CONTACTFORMULIER OP DEZE WEBSITE.